torsdag 1 september 2011

Bundeschampionat!

http://www.clipmyhorse.de/en/live/channel/2/dkb-bundeschampionatecompetition-20-dressurpferde-klm-6j--finalqualifikation/

4 kommentarer:

  1. Och jag ska sälja mina hästar och min hästgård. Separationssorg. Jag hade drömmen att fortsätta och kunna jobba med hästar men en ridolycka satte stopp för det. Min gård finns presenterad på min blogg.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Först och främst tusen tack för en otroligt bra, välskriven och intressant blogg! Jag har tidigare skrivit en fråga till dig och jag är givetvis OERHÖRT tacksam för ditt engagemang och den kunskap du delar med dig! Jag har full förståelse för om du inte orkar, vill, har tid eller vad som helst - ta dig an denna fråga. Det är nämligen så att jag äger en sjuårig valack som är underbar på alla sätt och vis. Det är en väldigt arbetssam gosse som alltid gör sitt bästa. Men som alla hästar har han också sina svagheter, hans svaghet är att han gärna rusar iväg (ligger på lite för mycket i handen) och på detta sätt släpper bakbenen och undviker att lägga vikt bak. Han är överbyggd och har naturligtvis svårt för att komma in under sig bak. Så länge han får "sprätta" på med sina framben går det bra, men när jag ska begära lite samling tar bensinen slut och han blir plötsligt "okänslig" (det är givetvis jobbigt för honom). Jag försöker att i korta sekvenser få honom att sätta sig; men har i ärlighetens namn svårt att veta exakt hur jag ska göra. Vilken enormt stor fråga; men kanske har du något matnyttigt tips att ge mig hur man på bästa sätt arbetar vidare med en sådan häst?

    Tack för en mycket trevlig blogg!

    SvaraRadera
  3. Tack Aramis, vad roligt att höra så mycket snälla saker! Jag har varit lite dålig det senaste med bloggandet men det är superkul när man får fråga! Jag svarar i ett nytt inlägg! Mvh Karolina!

    SvaraRadera
  4. Stackars dig Veronica vad tråkigt att höra. Livet är fullt av annat skoj också, jag hoppas du kan hitta nya passioner!

    SvaraRadera

Bloggintresserade